Reteta zilei: Sfecla coapta cu sos de hrean

Printeaza

Sfecla coapta cu sos de hrean din: sfecla rosie, uleu de masline, suc de lamaie, mirin, crema de hrean, sare si piper.

Sfecla coapta cu sos de hrean

Sfecla coapta cu sos de hrean

Ingrediente: 

  • 450gr sfecla rosie cu frunze
  • 1 lingura ulei de masline
  • Ingrediente dressing:
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri mirin
  • 8 linguri ulei de masline
  • 2 linguri crema de hrean
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Gatiti sfecala in apa clocotita sarata timp de 30 de minute. Scurgeti bine, ungeti cu ulei si asezati intr-o tava pe hartie de copt.

Sfecla coapta cu sos de hrean
Dati la cuptor pentru 40 de minute.

Sfecla coapta cu sos de hrean
Intre timp pregatiti dressing-ul, amestecand impreuna toate ingredientele.
Transferati sfecla pe farfurii de servire, taiati in jumatati si presarati cu dressing de hrean.

Sfecla coapta cu sos de hrean
Serviti imediat.

Sfecla coapta cu sos de hrean

Sfecla coapta cu sos de hrean

Sfecla coapta cu sos de hrean

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.