Reteta zilei: Serbet de banane cu afine

Printeaza

Serbet de banane cu afine din: banana, portocale, afine, miere, gheata.

Serbet de banane cu afine

Ingrediente: 

  • 1 banană congelata
  • 2 portocale, decojite
  • 1 lingura coaja de portocala
  • ½ ceasca de afine
  • 2 linguri de miere
  • 4 cuburi de gheata

 

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele in blender si omogenizati.

Serbet de banane cu afine

Adăugați gheata si omogenizati din nou.

Serbet de banane cu afine

Serviti serbetul imediat.

Serbet de banane cu afine

Serbet de banane cu afine

Serbet de banane cu afine

 

Savurati!

 


Poate te intereseaza si:

Serbet de coacaze

Reteta zilei: Serbet de capsuni

Serbet de trandafiri

Serbet de trandafiri

Serbet de trandafiri din: flori de trandafir, zahar, sare de lamaie, lamaie. Ingrediente: 250 g flori de trandafiri 1 kg zahăr 1 vârf de cuţit sare de lămâie 1/2 lămâie   Mod de preparare: Se aleg trandafiri speciali pentru dulceaţă, se smulg petalele, se taie partea albă de la bază cu o foarfecă foarte curată. […]

 

Jeleu de căpşuni şi gin

Jeleu si serbet de capsuni

Jeleu si serbet de capsuni din: zahar, capsuni, suc de lamaie, flori de soc, gelatina. Ingrediente: Pentru serbet: 100 g zahăr pudră 500 g căpşune, curăţate 1 lingură cu suc de lămâie Pentru jeleu: 900 g căpşune, curăţate 5 linguri cu petale de flori de soc 1 linguriţă cu suc de lămâie 6 foi de […]

Serbet de caise

Reteta zilei: Serbet de mango cu gheata

Serbet de mango cu gheata din: mango, limeta, gheata. Ingrediente:  2 mango 1/2 limeta, stoarsa 2 cupe de gheață Mod de preparare: Curatati si maruntiti mango. Se transferă la blender împreună cu suc de lămâie. Procesari pana se omogenizeaza. Adaugati gheata si omogenizati din nou. Transferati in pahare si serviti imediat. Serbet de mango cu […]

Savurati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.