Reteta zilei: Sarmale din piept de curcan

Printeaza

Sarmale din piept de curcan din: piept de curcan, varza murata, ceapa, orez, sare, piper si bulion.

Sarmale din piept de curcan

Ingrediente:

  • 1 piept de curcan
  • 1 varza murata
  • 1 ceapa toccata marunt
  • 50 g orez
  • Sare si piper
  • Bulion

 

 

Mod de preparare:

Tocam carnea de curcan, se amesteca cu ceapa tocata si orez, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Se desface varza murata foaie cu foaie.

Se prepara sarmale. Intr-o cratita potrivita se toaca varza cat sa acopere fundul acesteia.

Sarmale din piept de curcan

Se aseaza sarmalele. Se adauga varza deasupra acestora, 1 pahar de apa si se lasa la fiert pentru aproximativ 2 ore.

Se mai adauga apa daca este necesar. Se dau apoi la cuptor.

Dupa aproximativ 1 ora se adauga bullion dupa gust si apa daca este nevoie.

Lasam la cuptor cel putin 1 ora. Se servesc calde.

Sarmale din piept de curcan

Sarmale din piept de curcan

Sarmale din piept de curcan

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Sarmalute aromate de curcan

Sarmalute aromate de curcan

Sarmalute aromate de curcan din: carne de curcan, orez, ceapa, ardei, morcovi, suc de rosii, varza, cimbru, busuioc, sare, piper, boia, ulei. Ingrediente: 800 g carne tocată de curcan 1 kg carne afumată de curcan 150 g orez 2 cepe roşii 2 ardei capia roşii 2 morcovi 500 ml suc de roşii 2-3 verze murate […]

 

retete

Sărmăluţe de curcan în foi de viţă

Sărmăluţe de curcan în foi de viţă din: pulpa de curcan, orez, ceapa verde, usturoi, piper rosu, ulei de masline, ou, suc de rosii, cumin, foi de vita. Sarmale vegane cu quinoa Sarmale cu ciolan afumat Sarmalute aromate de curcan   Ingrediente: pulpă de curcan orez ceapă verde usturoi piper roşu ulei de măsline 1 ou […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • sarmale de curcan
  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-sarmale-din-piept-curcan html

8 comentarii

  1. Cam multe retete cu carne de curcan 🙂 am gasit o gramada

  2. Bune sarmalele

  3. Eu nu pun carne de curcan in sarmale, Porcul ramane de baza

  4. Nu rup, dar gustoase

  5. Bune sarmalele astea

  6. Anastasia Alexandra Ciuca

    Imi pregatesti si mie o portie de sarmale?

  7. Au fost bune, ca parca as face si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.