Reteta zilei: Sandwich-uri picante cu carne de porc

Printeaza

Sandwich-uri picante cu carne de porc din: friptura de porc, apa, otet de cidru de mere, praf de chili, boia de ardei, sare de mare, piper, chimen, frunze de oregano, ceapa, usturoi, chifle, branza, cascaval, ardei iute.

Sandwichuri_picante_cu_carne_de_porc_17

Sandwich-uri picante cu carne de porc

Ingrediente pentru carnea de porc la tigaie:

  • 1 bucata friptura de porc
  • 1 cana cu apa
  • 1 lingura otet de cidru de mere
  • 3 linguri praf de chili
  • 1 lingurita boia de ardei afumat
  • 1 lingurita sare de mare
  • 2 lingurite de piper negru macinat
  • 2 lingurite chimen
  • 1 lingura de frunze de oregano uscate
  • ½ ceapa, tocata
  • 4 catei de usturoi, tocat

Ingrediente pentru sandwich:

  • carne de porc la tigaie, maruntita
  • 10 chifle
  • 10 felii de branza
  • 10 felii de cascaval
  • 2 cesti felii de ardei iute, murat

Mod de preparare:

Pentru a prepara carnea de porc la tigaie, se adauga apa, otet de cidru de mere fi friptura de porc in tigaie.

Sandwichuri_picante_cu_carne_de_porc

Pe partea de sus a carnii de porc se adauga jumătate din urmatoarele ingrediente: praf de chili, chimen, boia de ardei afumat, sare, piper, oregano si imprastiati uniform.

Sandwichuri_picante_cu_carne_de_porc_07

Folosind o furculita de gatit mare, intoarceti friptura de porc peste pe cealalta parte. Adaugati restul de condimente, acoperiti cu ceapa si usturoiul. Adaugati un capac si gatiti la foc mic aproximativ 2-3 ore.

Sandwichuri_picante_cu_carne_de_porc_08

Se transfera apoi intr-un vas. Pastrati lichidul din tigaie. Folosind o furculita maruntiti carnea. Adaugati lichid si amestecati bine. Asezonati, dupa gust.

Sandwichuri_picante_cu_carne_de_porc_10

Pentru a pregati sandwich-urile, se incalzeste cuptorul la 175C. Tiati chiflele pe jumatate si asezati pe o foaie de copt. Se toarna aproximativ 1 lingura de lichid de la carne peste ele.

Sandwichuri_picante_cu_carne_de_porc_15

Adaugati carne maruntita pe jumatate din chifle. Adaugati branza, apoi cascaval. Dati la cuptor aproximativ 6 minute. Adaugati felii de ardei iute si celelalte jumatati de chifle si serviti.

Sandwichuri_picante_cu_carne_de_porc_16

Sandwich-uri picante cu carne de porc

 

Sandwichuri_picante_cu_carne_de_porc_18

Pofta buna!

 

Reteta a fost oferita de restaurantedelux.ro

 

 

 

1 comentariu

  1. Hmmmm, ce bine arata 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.