Reteta zilei: Sandwich-uri cu pui, ceapa si maioneza
PrinteazaSandwich-uri cu pui, ceapa si maioneza din: friptura de pui, branza, ceapa, maioneza, paine, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 240gr friptură de pui la cuptor, felii subtiri
- 10gr branza, feliata
- 2 cepe, feliate subtire
- 2 linguri de maioneza
- 4 felii de pâine
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura unt
- sare și piper
Mod de preparare:
Se încălzește o tigaie medie la foc mediu-scăzut. Se adauga untul si uleiul de masline. Adaugati ceapa felii și se fierbe încet pana se caramelizeaza, adaugati sare dupa gust.
Adaugati ceapa caramelizata într-un vas mic si se pune deoparte. Adaugati friptura feliata in tigaie și gatiti pana se incalzeste.
Pentru a asambla sandwich-urile, ungeti cu maioneza pe o parte fiecare felie de pâine. Împărțiți ceapa, carnea și brânza între cele două sandwich-uri. Acoperiti cu restul de pâine.
Se încălzește un sandwich maker, ungeti painea cu ulei de masline si adaugati sandwich-urile. Gatiti 2-3 minute, serviti fierbinte.
Sandwich-uri cu pui, ceapa si maioneza
Pofta buna!
Sanatate curata cu sandwichul asta
Nu e sanatos, dar gustos 🙂