Reteta zilei: Sandwich cu pui si sos de maioneza
PrinteazaSandwich cu pui si sos de maioneza din: maioneza, mustar de dijon, miere, piept de pui, chili, sare, piper negru, faina, ulei, chifle, arpagic.
Ingrediente pentru sos:
- ¼ cana maioneza
- 1 lingura plus 1 lingurita mustar de Dijon
- 1 lingura plus 1 lingurita miere
Ingrediente pentru sandwich:
- 2 bucati piept de pui fara piele, dezosat
- 2 lingurite praf de chili
- ½ lingurita de sare
- ½ lingurita piper negru
- 1 cana de faina
- ½ ceasca ulei
- 8 chifle
- arpagic pentru servire
Mod de preparare:
Taiati fiecare piept de pui in 4 bucati si adaugati-le intr-un bol. Apoi se adauga praf de chili, piper si sare. Dati cu condimente pe toate partile. Adaugati faina intr-un castron mic si dati fiecare bucata si prin faina.
Intr-o tigaie adaugati ulei si incalziti la foc mediu. Adaugati un varf de cutit de faina si apoi bucatile de pui. Gatiti aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateti puiul din tigaie si scurgeti de ulie. Taiati chiflele pe o parte. Amestecati impreuna toate ingredientele pentru sos si turnati in fiecare chifla. Apoi se adauga cate o bucata de piept de pui. Garnisiti cu sos arpagic, apoi serviti.
Sandwich cu pui si sos de maioneza
Pofta buna!
Ce pofta mi ai facut de un sandwich din asta!
SImplu si bun sandwichul asta