Reteta zilei: Sandwich cald cu bacon si branza

Printeaza

Sandwich cald cu bacon si branza din: paine, gem de zmeura, pere, bacon, branza, unt.

Termenul “sandwich” provine de la John Montagu, al 4-lea conte de Sandwich, un om de stat englez din secolul al XVIII-lea.

Se spune că el a fost pasionat de jocurile de cărți și a cerut bucăți de carne între două felii de pâine, astfel încât să poată mânca fără a părăsi masa de joc.

Această practică a fost popularizată sub numele de “sandwich” și a evoluat de-a lungul timpului într-o varietate de preparate.

Există o varietate impresionantă de sandwichuri în întreaga lume, fiecare cu propriile ingrediente specifice și stiluri de preparare.

Sandwichurile pot oferi o gamă diversificată de nutrienți, în funcție de ingredientele folosite. Ele pot fi bogate în proteine (din carne, pește sau surse vegetale), carbohidrați (din pâine și legume) și grăsimi (din brânză, sosuri sau unt).

Adăugarea legumelor proaspete poate contribui la aportul de vitamine și minerale. În același timp, este important să se fie conștient de cantitatea de calorii și aportul de grăsimi saturate atunci când se aleg ingrediente mai indulgente.

 

 

Ingrediente: Sandwich cald cu bacon si branz

  • 4 felii pâine
  • 3 linguri gem de zmeură
  • 8 felii de pere
  • 8 felii bacon prajit
  • 4 felii de brânză
  • 1 lingură de unt

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți sanwichmaker-ul.

Sandwich cald cu bacon si branz

Asamblați 2 sandvisuri cu toate ingredientele.

Puneti in aparat si rumeniti timp de 4-8 minute.

Sandwich cald cu bacon si branz

Sandwich cald cu bacon si branza

Sandwich cald cu bacon si branz

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.