Reteta zilei: Sandwich cu branza de capra si rosii coapte
PrinteazaSandwich cu branza de capra si rosii coapte din: rosii, ulei de masline, usturoi, sare, piper, zahar, paine, unt, parmezan, branza de capra, busuioc, patrunjel, rozmarin, otet balsamic.
Ingrediente:
- 3 rosii, feliate
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 lingurițe de usturoi măcinat
- 1 lingurita sare
- ½ linguriță de piper negru
- 2 lingurite zahar
- 6 felii de pâine
- 3 linguri unt, topit
- ¼ cești de parmezan
- 60gr branza de capra, feliata
- 2 linguri de mix de busuioc, patrunjel și rozmarin
- 3 linguri oțet balsamic
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Se taie roșiile felii și se întind pe foaia de copt.
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, usturoi, sare, piper și zahăr.
Se toarnă amestecul uniform peste roșii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 minute.
Între timp, încălziți o tigaie, ungeti painea cu unt, asezati feliile în tigaie și rumeniti pe ambele parti.
Scoateți pâinea pe o farfurie.
Adăugați 1/4 cană de parmezan in tigaia fierbinte.
Rumeniti.
Scoateți pe o farfurie și rupeti în bucăți.
Pentru a asambla, adaugati branza pe feliile de paine, apoi rosiile si presarati cu ierburi asortate.
Se stropeste cu oțetul.
Serviți imediat.
Sandwich cu branza de capra si rosii coapte
Pofta buna!