Reteta zilei: Salata de vara cu capsuni si nuci de pin

Printeaza

Salata de vara cu capsuni si nuci de pin din: suc de lamaie, coaja de lamaie, mustar dijon, miere, ulei de masline, sare, piper, salata creata, nuci de pin, ceapa rosie, capsuni, avocado, branza de capra.

Salata_de_vara_cu_capsuni_si_nuci_de_pin_10

Ingrediente:

  • 2 linguri suc proaspat de lamaie
  • ½ lingurita coaja de lamaie
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • ¾ lingurita miere
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • Piper negru
  • 1 salata creata, tocata
  • ¼ ceasca nuci de pin, prajite
  • ½ ceapa rosie, felii foarte subtiri
  • 1 cana de capsuni proaspete, feliate
  • ½ avocado copt, cuburi
  • branza de capra, maruntita

 

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mediu, amestecati impreuna sucul de lamaie, coaja, mustar, miere și ulei de masline.

Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Salata_de_vara_cu_capsuni_si_nuci_de_pin

Adaugati salata creata in bol. Amestecati bine.

Lasati sa stea la marinat aproximativ 15 minute.

Salata_de_vara_cu_capsuni_si_nuci_de_pin_03

Se adauga ceapa rosie, avocado, jumatate din cantitatea de capsuni si jumatate din nuci peste salata.

Salata_de_vara_cu_capsuni_si_nuci_de_pin_06

Amestecati usor si adaugati in boluri de servire, garnisiti cu restul de capsuni si nuci ramase, presarati branza si serviti.

Salata_de_vara_cu_capsuni_si_nuci_de_pin_07

Salata de vara cu capsuni si nuci de pin

 

Salata_de_vara_cu_capsuni_si_nuci_de_pin_09

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata cu somon, capsuni si fenicul

Salata cu somon, capsuni si fenicul

Salata cu somon, capsuni si fenicul din: somon afumat, fenicul, rucola, capsuni, ulei de masline, otet, mustar cu boabe, miere. Ingrediente: 200g de somon afumat, rupt în fâşii 1 bulb mare de fenicul, curăţat, cu mijlocul înlăturat, tăiat pe jumătate, apoi feliat fin 50g de rucola 200g de căpşuni, curăţate şi tăiate pe jumătate Pentru […]

Salată de căpşune cu ingheţată

Salata de capsuni cu crema de otet balsamic

Salata de capsuni cu crema de otet balsamic din: unt, nuci pecan, zahar brun, salata, caspuni, cremă de oţet balsamic. Ingrediente: 2 linguri de unt 1 cană de nuci pecan 2 linguri de zahăr brun 100g frunze tinere de salată 150g de căpşuni, feliate cremă de oţet balsamic, pentru ornat         Mod de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.