Reteta zilei: Salata de sparanghel

Printeaza

Salata de sparanghel din: coaja de lamaie, suc de lamaie, otet balsamic, sare de mare, piper, sparanghel, ulei de masline, parmezan.

Salata_de_sparanghel_07

Ingrediente:

  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura de suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura otet balsamic
  • Sare de mare, dupa gust
  • piper negru, dupa gust
  • 1 buchet de sparanghel proaspat
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 1/2 cana parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Combina coaja de lamaie, suc de lamaie, otet, sare și piper într-un castron mic.

Amestecati si incorporati uleiul.

Salata_de_sparanghel_02

Folositi un curățător de legume si feliati subțire sparanghelul, spalat in prealabil, longitudinal în fâșii.

Salata_de_sparanghel_03

Adaugati intr-un castron si incorporati dressing-ul impreuna cu jumatate din cantitatea de parmezan.

Salata_de_sparanghel_04

Amestecati si serviti cu restul de parmezan.

Salata_de_sparanghel_05

Salata de sparanghel

Salata_de_sparanghel_06

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Nu prea ma impac eu cu sparanghel, de fapt nu prea am mancat niciodata …o sa icnerc

  2. Nici eu n-am mancat sparanghel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.