Salata de praz cu capere din: praz, ulei de măsline, vin alb, sare, capere, stafide, piper. Ingrediente: 4 tije de praz tăiate beţişoare 75 ml ulei de măsline 4 linguri vin alb sare, piper negru 1 lingura capere 30 g stafide piper Mod de preparare: Se amestecă uleiul cu vinul, sare şi piper într-o tigaie mare. Se pun în […]
Salata de pere cu goji din: pere, goji, sos de soia, otet balsamic, zahar brun, usturoi, condimente. Ingrediente: 2 pere 1½ lingurițe goji 1 lingurita sos de soia 1 lingurita oțet balsamic 1 lingură de zahăr brun 1 praf usturoi condimente, dupa gust Mod de preparare: Spalati si taiati perele felii subtiri. Adaugati intr-un […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.