Reteta zilei: Salata de naut cu branza feta

Printeaza

Salata de naut cu branza feta din: naut, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, branza feta, ceapa verde, coriandru, patrunjel, suc de lamaie.

Salata_de_naut_cu_branza_feta_04

Salata de naut cu branza feta

Ingrediente: 

  • 250g naut
  • 250 ml ulei de masline
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 5 catei de usturoi, tocat
  • 1-2 ardei iuti rosii, fara semințe și tocat marunt
  • 250g brânză feta maruntita
  • 4 fire de ceapa verde tocata
  • 25g coriandru, tocat
  • 30g patrunjel, tocat
  • sucul de la 1 lamaie

 

 

Mod de preparare:

Se lasă la inmuiat nautul intr-un castron cu apă rece peste noapte.

Salata_de_naut_cu_branza_feta

Clătiți bine și adăugați intr-o cratiță.

Aduceți la fierbere, apoi se reduce focul la mediu. Gatiti pentru aproximativ 30-40 de minute până se înmoaie. Se presara un praf de sare.
Scurgeti nautul complet.
Prăjește ușor ceapa rosie tocata cu uleiul de masline intr-o cratita. Se adaugă usturoiul și ardeiul iute. Gatiti 1-2 minute.

Salata_de_naut_cu_branza_feta_02
Combinati restul ingredientelor împreună și adaugati usturoiul.

Salata_de_naut_cu_branza_feta_03
Asezonati, dupa gust si serviti.

Salata_de_naut_cu_branza_feta_04

Salata de naut cu branza feta

Salata_de_naut_cu_branza_feta_04

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.