Reteta zilei: Salata de legume cu branza feta si patrunjel

Printeaza

Salata de legume cu branza feta si patrunjel din: rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie, patrunjel, feta, ulei de masline, otet de vin rosu, sare grunjoasa.

Salata de legume cu branza feta si patrunjel

Ingrediente: 

  • 2 roșii
  • 3-4 castraveți
  • 1 ardei gras
  • ½ ceapa rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • ½ ceasca feta, maruntita
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • sare grunjoasă, dupa gust

Mod de preparare Salata de legume cu branza feta si patrunjel:

Se pregatesc legumele.

Se taie toate legumele și se adauga intr-un bol de salata, împreună cu branza feta.

 

Stropiti cu ulei de măsline și oțet de vin și presarati sare grunjoasă.

Amestecati si serviti cu branza, dupa gust.

 

Salata de legume cu branza feta si patrunjel

 

branza feta

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.