Reteta zilei: Salata de legume cu branza de capra

Printeaza

Salata de legume cu branza de capra din: ulei de masline, cuscus, ardei gras, ceapa rosie, ardei iute, rosii cherry, dressing, avocado, seminte de rodie, branza de capra, coriandru.

Salata de legume cu branza de capra

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei de masline
  • 240gr cușcuș
  • ½ cană ardei gras rosu cuburi
  • ½ cana ceapa rosie cuburi
  • 1 ardei iute cuburi
  • 1 cana roșii cherry înjumătățite
  • ½ cana dressing cu coriandru
  • 1 avocado, cuburi
  • ¼ cană semințe de rodie
  • ¼ cană brânză de capră maruntita
  • 2 linguri coriandru proaspat tocat

 

Mod de preparare:

Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu. Adaugati cuscusul si gatiti 4-5 minute.

Salata de legume cu branza de capra

Între timp, se aduce apa la fiert într-o cratiță separată, aproximativ 2 cani.

Incorporati cuscusul. Se acopera, se reduce focul la mic și se fierbe 10-12 minute.

Adăugați legumele intr-un castron mare.

Salata de legume cu branza de capra

Adaugati apoi cuscusul si incorporati dressing-ul.

Se pun într-un bol de servire si se acopera cu avocado, semințe de rodie, brânza de capră și coriandru proaspăt.

Serviti imediat.

Salata de legume cu branza de capra

Salata de legume cu branza de capra

Salata de legume cu branza de capra

 

Pofta buna!

 

 

poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Salata de legume cu farro

Salata de legume cu farro din: farro, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, castraveti, rosii cherry, avocado, coriandru. Ingrediente:  1/4 ceasca farro sau grau 1 lingurita ulei de masline 2 lingurite suc de lamaie sare si piper, dupa gust 2 cesti castraveti cuburi 15 rosii cherry, tocate 1/2-1 avocado tocat 1/4 cana coriandru […]

 

 

Salata de cuscus

Salata de legume cu cuscus si verdeata

Salata de legume cu cuscus si verdeata din: cuscus, avocado, rosii, ardei, ardei iute, ceapa, sare, ulei, patrunjel, lamaie. Ingrediente: o cană cuşcuş 1 avocado 3 roşii un ardei roşu un ardei verde un ardei iute 2 cepe sare ulei o legătură pătrunjel o lămâie (oţet)   Mod de preparare: Intr-o oală cu 3 litri […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.