Reteta zilei: Rulouri cu piept de curcan

Printeaza

Rulouri cu piept de curcan din: piept de curcan, bacon, cascaval, spanac, sare, piper, paprika, oregano, rozmarin, sos de rosii.

Rulouri_cu_piept_de_curcan_04

Ingrediente: 

  • 1,2 kg piept de curcan
  • 100 g bacon
  • 8 felii cascaval
  • 20 g spanac proaspat
  • sare si piper
  • paprika
  • oregano si rozmarin
  • 2 linguri sos de rosii

 

 

Mod de preparare:

Așezați pieptul de curcan pe o suprafata de lucru si bateti cu un ciocan de carne. asezonati foarte bine.

Adaugati bacon, cascaval și spanacul, apoi se presarati cu ierburi proaspete.

Rulouri_cu_piept_de_curcan
Rulati carnea și se transfera intr-un vas termeorezistent.

Ungeti cu sos.

Rulouri_cu_piept_de_curcan_02

Dati la cuptor la 170 C timp de 1 oră-1 ora si jumatate.

Scoateti din cuptor, acoperiti cu folie de aluminiu, lasati să se odihnească timp de 10 minute, apoi se feliaza.
Rulouri_cu_piept_de_curcan_03

Serviti rulourile calde.

Rulouri_cu_piept_de_curcan_04

Rulouri cu piept de curcan

Rulouri_cu_piept_de_curcan_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

poate iti place si:

Rulouri de curcan cu spanac

Rulouri de curcan cu sos pesto

Rulouri de curcan cu sos pesto din: snitele de curcan, sos pesto, ulei de masline, supa de legume, frunzulite de busuioc. Ingrediente: 4 şniţele de curcan 150 g sos pesto (din borcan) 2 linguri de ulei de măsline 125 ml supă de legume câteva frunzuliţe de busuioc   Mod de preparare: Se bat bine şniţelele, până […]

 

 

Rulouri de curcan cu sos picant

Rulouri de curcan cu sos picant

Rulouri de curcan cu sos picant din: piept de curcan, cartofi, unt, ciuperci, ardei iuti, otet, usturoi, zahar. Ingrediente: 1 piept de curcan 500 g cartofi dulci fierţi 50 g unt 400 g ciuperci 200 g ardei iuţi 100 ml oţet alb 1 căţel de usturoi 1/2 linguriţă cu zahăr   Mod de preparare: Taie […]

 

Rulouri_umplute_cu_carne_de_curcan

Rulouri umplute cu carne de curcan

Rulouri umplute cu carne de curcan din: vanata, carne de curcan, ou, patrunjel, usturoi, ulei, pasta de tomate, suc de rosii, ceapa, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 1 vânătă 400 g carne curcan, tocată 1 ou 1 mână pătrunjel 2-3 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 lingură pastă de tomate 400 ml suc de roşii 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.