Reteta zilei: Rulada de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada de pui din: piept de pui, sare, apa si boia.

Rulada de pui

Ingrediente:

  • 2 piept de pui
  • 2 linguri cu varf de sare
  • 100 ml apa
  • 3 linguri boia

 

 

Mod de preparare:

Piepturile de pui se taie pe jumatate, se freaca bine cu sare,  se pun intr-un castron si se adauga apa. Castronul se acopera cu folie de plastic si se tine la frigider 24 ore.

Rulada_de_pui

Pe o folie de plastic se imprastie boia, se pun doua jumatati de piept, se ruleaza astfel incat sa se formeze un cilindru si se leaga strans la capete cu o sfoara.

Rulada_de_pui_03

La fel se procedeaza si cu celelalte doua jumatati. Se fierb intr-o cratita cu apa timp de 45 minute si se servesc dupa ce s-au racit complet. Se pastreaza la frigider pana la consumare.

Rulada_de_pui_09

Rulada de pui

 

Rulada de pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place rulada de pui, chiar imi place ce a iesit aici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.