Reteta zilei: Rulada de porc

Printeaza

Rulada de porc din: carne de porc, ceapa, oua, ulei de cocos, pasta de rosii, boia, oregano, mustar, piper, sare, ulei de masline.

 

Ingrediente: Rulada de porc

  • 2 kg de carne de porc tocata
  • 2 cepe tocate
  • 3 oua fierte
  • 1 ou
  • 1 linguriță ulei de cocos
  • 1 linguriță pastă de roșii
  • 3/4 linguriță boia
  • 3/4 linguriță oregano
  • 1/4 linguriță praf de muștar
  • 1/8 linguriță piper negru
  • 1 1/2 linguriță sare
  • 2 linguri de ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Incălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.

Se adauga ceapa tocata, se presara sare si se gateste timp de 20-25 de minute.

Rulada de porc
Într-un castron mare, combinați carnea de porc, uleiul de cocos, pasta de roșii, ou, boia, oregano, muștar, sare și piper.

Adăugați ceapă gătită și amestecați totul împreună cu mâinile.

Rulada de porc
Împărțiți amestecul în 2 părți.

Luați 1 parte din amestecul de carne și formați o formă ovală lungă de aproximativ 23 cm.

Aranjați ouăle fierte unul lângă altul pe lungime.

Rulada de porc
Acoperiți cu restul amestecului de carne și folosiți-vă mâinile pentru a-l aranja uniform.

Rulada de porc
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.

Rulada de porc

Lăsați să se odihnească timp de 10 minute, apoi feliați și serviți.

Rulada de porc

Rulada de porc

Rulada de porc

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

 

Rulada de porc cu sos de ierburi

Rulada de porc cu cimbru

pata de porc, ceafa de porc, rosii, ulei, vin, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 600 g spată de porc 300 g ceafă afumată 200 g roşii uscate 100 ml vin alb cimbru ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Taie spata de porc astfel încât să obţii o […]

Rulada de porc cu vin alb

fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper.   Ingrediente: un kg fleică de porc 200 g spanac 100 g feta 2 ardei graşi de culori diferite sare piper măcinat 2 linguri ulei 400 ml vin alb 2 foi dafin o linguriţă boabe piper   […]

 

Rulada cu spanac si carnati de porc

pulpa de porc, spanac, ulei, vin, salvie, carnati, praz, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpă de porc 2-3 linguri ulei 600 g spanac congelat 2 frunze de salvie 1 pahar vin alb 2 cârnaţi proaspeţi sare piper 2 fire de praz 1 morcov 2 crenguţe de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.