Reteta zilei: Rulada de porc

Printeaza

Rulada de porc din: carne de porc, ceapa, oua, ulei de cocos, pasta de rosii, boia, oregano, mustar, piper, sare, ulei de masline.

Ingrediente: Rulada de porc

  • 2 kg de carne de porc tocata
  • 2 cepe tocate
  • 3 oua fierte
  • 1 ou
  • 1 linguriță ulei de cocos
  • 1 linguriță pastă de roșii
  • 3/4 linguriță boia
  • 3/4 linguriță oregano
  • 1/4 linguriță praf de muștar
  • 1/8 linguriță piper negru
  • 1 1/2 linguriță sare
  • 2 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.
Incălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se adauga ceapa tocata, se presara sare si se gateste timp de 20-25 de minute.

Rulada de porc
Într-un castron mare, combinați carnea de porc, uleiul de cocos, pasta de roșii, ou, boia, oregano, muștar, sare și piper. Adăugați ceapă gătită și amestecați totul împreună cu mâinile.

Rulada de porc
Împărțiți amestecul în 2 părți.
Luați 1 parte din amestecul de carne și formați o formă ovală lungă de aproximativ 23 cm. Aranjați ouăle fierte unul lângă altul pe lungime.

Rulada de porc
Acoperiți cu restul amestecului de carne și folosiți-vă mâinile pentru a-l aranja uniform.

Rulada de porc
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.

Rulada de porc

Lăsați să se odihnească timp de 10 minute, apoi feliați și serviți.

Rulada de porc

Rulada de porc

Rulada de porc

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Rulada de porc
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.