Reteta zilei: Rulada de spanac cu umplutura de branza

Printeaza

Rulada de spanac cu umplutura de branza din: unt, spanac, smantana, oua, parmezan, nucsoara, sare, piper, telina, suc de lamaie, branza, crema de branza.

Rulada de spanac cu umplura cu branza

Rulada de spanac cu umplura cu branza

Ingrediente: 

  • 1 lingura unt
  • 225gr spanac, gatit
  • 150ml smantana
  • 4 oua
  • 15gr parmezan, ras
  • 1 praf nucsoara
  • sare si piper

Ingrediente umplutura:

  • 225gr telina
  • suc de lamaie
  • 75gr branza, maruntita
  • 115gr crema de branza

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C. Pregatiti o tava de chec cu hartie de copt.
Amestecati spanacul cu unt topit, smantana, galbenusurile, parmezanul si nucsoara. Asezonati, dupa gust.
Icorporati albusurile batute spuma in amestecul de spanac si omogenizati.

Rulada de spanac cu umplura cu branza
Intindeti pe o foaie de copt si apaltizati. Dati la cuptor 10-15 minute.
Lasati sa se raceasca, timp in care pregatiti umplutura.
Curatati si radeti telina, stropiti cu putin suc de lamaie. Amestecati crema de branza si branza si amestecati cu telina.

Rulada de spanac cu umplura cu branza
Intindeti peste amestecul copt. Rulati apoi si asezati intr-o tava. dati la rece cateva ore.
Serviti rulada rece.

Rulada de spanac cu umplura cu branza

Rulada de spanac cu umplutura de branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.