Reteta zilei: Rosii umplute cu pasta de peste

Printeaza

Rosii umplute cu pasta de peste din: rosii, oua, ton in ulei de masline, arpagic, capere, maioneza, sare, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_07

Rosii umplute cu pasta de peste

Ingrediente:

  • 8-10 roșii
  • 2 oua, fierte tare și tocate
  • 250gr ton in ulei de măsline
  • 2 lingurite arpagic proaspat tocat
  • 1 linguri capere
  • 1 ½ linguri de maioneza
  • sare si piper, dupa gust
  • arpagic tocat, pentru garnisire

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle. Între timp, se spală roșiile, apoi scobiti miezul. Dati rosiile cu sare in interior.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste

Asezati cu gura in jos pe prosoape de hartie. Raciti si cojiti oualele, apoi le tocati.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_02

Pune intr-un castron toate ingredientele, cu excepția roșiilor și si amesteca foarte bine.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_03

Daca este necesar, stergeti rosiile cu prosoape de hartie, apoi umpleti cu pasta de peste.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_05

Presarati arpagic si dati la frigider cateva ore inainte de servire.

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_06

Rosii umplute cu pasta de peste

Rosii_umplute_cu_pasta_de_peste_07

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. imi place reteta asta. Si eu fac asa, dar nu pun ou in compozitie, pun branza si sunt chiar bune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.