Reteta zilei: Rosii coapte in crusta de unt si pesmet

Printeaza

Rosii coapte in crusta de unt si pesmet din: rosii, sare, piper, unt, pesmet.

Rosii_coapte_in_crusta_de_unt_si_pesmet_04

Rosii coapte in crusta de unt si pesmet

Ingrediente: 

  • 3 rosii
  • sare si piper, dupa gust
  • 2 lingurite unt
  • 2 linguri de pesmet

 

 

 

 

Mod de preparare:

Spălați roșiile si le taiati in jumatate.

Rosii_coapte_in_crusta_de_unt_si_pesmet

Așezați in tigaie.

Se condimentează după gust cu sare și piper.

Puneti cate o bucatica de unt pe fiecare rosie.

Rosii_coapte_in_crusta_de_unt_si_pesmet_02

Se presara cu pesmet.

Rosii_coapte_in_crusta_de_unt_si_pesmet_03

Dati la cuptor 5-7 minute.

Serviti imediat.

Rosii_coapte_in_crusta_de_unt_si_pesmet_04

Rosii coapte in crusta de unt si pesmet

Rosii_coapte_in_crusta_de_unt_si_pesmet_04

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anca Niculescu

    Foarte bune rosiile coapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.