Reteta zilei: Risotto cu ricotta si parmezan

Printeaza

Risotto cu ricotta si parmezan din: ulei de masline, ceapa, risotto, supa de pui, ricotta, busuioc, parmezan, sare, piper.

risotto_cu_ricotta_si_parmezan_05

Ingrediente: 

 

 

 

Mod de preparare:

Se încălzește uleiul intr-o tigaie si gatiti ceapa la foc mic, cateva minute.

risotto_cu_ricotta_si_parmezan

Incorporati orez. Gatiti timp de câteva minute, amestecând constant, până când boabele de orez sunt bine acoperite cu ulei.

risotto_cu_ricotta_si_parmezan_02

Se toarnă aproximativ un sfert din supa. Gatiti, amestecand, pana cand supa a fost absorbita, apoi se adaugă un alt polonic.

Continuați în acest mod, adăugând supa pe masura ce este absorbita.

risotto_cu_ricotta_si_parmezan_03

Pneti ricotta intr-un castron și se amestecati un pic cu o furculiță.

Incorporati ușor în risotto, împreună cu busuioc tocat si parmezan ras.

risotto_cu_ricotta_si_parmezan_04

Gustati și ajustati, dupa gust. Se acoperă și se lasă să stea timp de 2-3 minute inainte de servire.

Garnisiti cu frunze de busuioc si serviti.

risotto_cu_ricotta_si_parmezan_05

Risotto cu ricotta si parmezan

risotto_cu_ricotta_si_parmezan_05

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Risotto din quinoa

Risotto din quinoa

Risotto din quinoa din: quinoa, ceapa, ulei, vin, supa de legume, sofran, rosii cherry, tarhon, mascarpone, parmezan. Ingrediente: 250 g quinoa 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 200 ml vin alb 800 ml supa de legume 1 praf sofran 80 g rosii cherry 1 fir tarhon 2 linguri mascarpone 30 g parmezan ras   Mod […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-risotto-ricotta-parmezan html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.