Ravioli cu crema de branza din: anghinare, praz, usturoi, crema de branza, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ravioli. Ingrediente: 250 g de anghinare in ulei, din conserva, scurse si tocate, cu 1 lingura de ulei pusa deoparte 1 praz mare, feliat fin 1 catel de usturoi zdrobit 3 linguri crema de branza coaja rasa […]
Reteta zilei: Ravioli cu dovlecei
PrinteazaRavioli cu dovlecei din: ravioli cu branza, ulei de masline, carnati, dovlecei, sos pentru paste.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 1 pachet ravioli cu branza
- 1 lingura ulei de masline
- 2 carnati
- 2 dovlecei
- 800gr sos pentru paste
Mod de preparare:
Gatiti ravioli într-o oală mare conform instrucțiunilor. Apoi scurgeti într-o strecurătoare.
Adaugati uleiul de masline intr-o cratita si gatiti carnatii, fara pielita pana se rumenesc.
Între timp, feliati dovleceii. Adaugati apoi peste carne si mai gatiti aproximativ 5 minute.
Adaugati sosul de paste si gatiti câteva minute.
Încorporati ravioli și se amestecă.
Serviti calde.
Ravioli cu dovlecei
Pofta buna!
poate iti place si:
Ravioli cu branza si sos de carne
Ravioli cu branza si sos de carne din: ulei de masline, carne de carnati, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper, ravioli, mozzarella, parmezan, busuioc. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 kg carne din carnati 1 cutie rosii cubulete 1 cutie sos de rosii 1 […]
Pofta buna!
Bravo! Imi palce reteta asta
Arata bine rau, imi place!