Reteta zilei: Rasol de porc aromat

Printeaza

Rasol de porc aromat din: rasol de porc, usturoi, sare, rozmarin, ulei de masline, patrunjel, piper.

Rasol de porc aromat

Rasol de porc aromat

 

Ingrediente:

  • 1 rasol de porc
  • 8-10 catei de usturoi, pisat
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura rozmarin proaspat, tocat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/4 ceasca de patrunjel proaspat, tocat
  • piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Dezosati rasolul. Intr-un bol puneti usturoiul, adaugati verdeturile si sarea. Adaugati ulei de masline si amestecati cu o furculita pana se combina. Intr-o tava puneti hartie de copt si asezati carnea dezosata.

Rasol de porc aromat

Incalziti cuptorul la 200C. Se presara carnea cu sare. Imprastiati uniform 2/3 din amestecul de usturoi si verdeturi.

Rasol de porc aromat

Presarati piper. Rulati carnea si legati cu sfoara. Ungeti pielea cu restul de amestec de usturoi.

Rasol de porc aromat

Presarati sare si piper. Dati la cuptor pentru 40 de minute.

Rasol de porc aromat

Reduceti temperatura la 150C si dati din nou la cuptor pentru inca 2 1/2-3 ore. Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca, transferati pe o farfurie, taiati si serviti.

Rasol de porc aromat

Rasol de porc aromat

Rasol de porc aromat

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rasol de porc cu usturoi

4 comentarii

  1. Din asta o sa incerc si eu 🙂

  2. Mariana Bolota

    Imi place ce ti-a iesit aici

  3. Gabriela Martin

    Arata bine rasolul de porc

  4. Iese foarte bun rasoul de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.