Reteta zilei: Quiche cu sparanghel
PrinteazaQuiche cu sparanghel din: sparanghel, ceapa, usturoi, uleid e masline, oua, lapte, branza, sare, piper, dovleac copt.
- 350gr sparanghel
- ½ ceapă
- 2 catei usturoi
- 1 linguriță ulei de măsline
- 5 ouă
- 1 cană lapte
- 1 cană de brânză
- ½ lingurita sare
- ¼ lingurița piper
- 3 căni dovleac copt
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Tăiați sparanghelul. Se toacă ceapa, se toacă usturoiul și se taie sparanghelul în bucăți. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gatiti ceapa și usturoiul timp de câteva minute. Adăugați sparanghelul și continuați să gatiti cateva minute.
Bateți împreună ouăle, laptele, brânza, sarea și piperul.
Ungeți o tigaie. Adaugati dovleacul, amestecul de ou, sparanghelul, ceapa și usturoiul si amestecati usor.
Dati la cuptor timp de 40 de minute.
Serviti quiche-ul cald.
Quiche cu sparanghel
Pofta buna!





