Reteta zilei: Pulpe de pui in sos picant

Printeaza

Pulpe de pui in sos picant din: ulei de masline, ardei chili, usturoi, suc de lamaie, boia de ardei, foaie de dafin, oregano, sare, piper, pulpe de pui.

Pulpe_de_pui_in_sos_picant_04

Pulpe de pui in sos picant

 

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei de masline
  • 3-4 ardei chili
  • 4 catei usturoi
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 lingura de boia de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 4 pulpe de pui

 

Mod de preparare:

Intr-un blender combina totul cu exceptia pulpelor de pui, se proceseaza pana la omogenizare. Crestati pulpele de pui si turnati 1/3 ceasca de sos peste pui si se amesteca bine. Marinati peste noapte.

Pulpe_de_pui_in_sos_picant_02

Incalziti cuptorul la 200C. Puneti carnea de pui intr-o tava si coaceti timp de 15 minute, intoarceti,ungeti cu sos si continuati sa gatiti timp de 10 minute. Se servesc pulpele cu sos.

Pulpe_de_pui_in_sos_picant_03

Pulpe de pui in sos picant

Pulpe_de_pui_in_sos_picant_05

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.