Reteta zilei: Pulpe de pui si legume la tigaie

Printeaza

Pulpe de pui si legume la tigaie din: pulpe de pui, sare, piper, ulei de masline, suc de lamaie, zahar brun, rozmarin, usturoi, fenicul, ardei, ceapa.

Pulpe de pui si legume la tigaie

Pulpe de pui si legume la tigaie

Ingrediente: 

  • 2-4 pulpe de pui
  • sare si piper
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri suc proaspat de lamaie
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 1 fenicul, feliat
  • 1 ardei rosu, feliat
  • 1 ceapa, feliata

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Asezonati carnea de pui cu sare si piper.

Se încălzește o tigaie mare la foc mediu, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline și rumeniti carnea de pui, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Transferati pe o farfurie si pastrati deoparte.

Pulpe de pui si legume la tigaie
Adaugati usturoiul, fenicul, piper si ceapa gatiti aproximativ 1-2 minute.

Într-un castron mic, combinati 1 lingura de ulei de masline, suc de lamaie, zahar brun, rozmarin și sare și piper. Se amestecă bine și se adaugă in tigaie. Se amestecă bine cateva minute.

Pulpe de pui si legume la tigaie
Incorporati carnea si dati tigaia la cuptor pentru 20-25 de minute.

Pulpe de pui si legume la tigaie
Serviti cu piure de cartofi sau orez.

Pulpe de pui si legume la tigaie

Pulpe de pui si legume la tigaie

Pulpe de pui si legume la tigaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.