Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

Printeaza

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor din: usturoi, sare, ulei de susan, condimente pentru pui, otet de vin de orez, pulpe de pui, fulgi de chili, patrunjel, ceapa verde.

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

 

Ingrediente:

  • 4 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri ulei de susan
  • 1 lingurita condimente pentru pui
  • 1 lingura otet de vin de orez
  • 6 pulpe de pui
  • fulgi de chili, patrunjel tocat si ceapa verde feliata, pentru garnitura

 

 

Mod de preparare:

Prepararti un sos astfel: intr-un castron adaugati usturoi, sare, ulei de susan si condimentele. Incorporati otetul si amestecati pentru a se combina.

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

Adaugati carnea de pui si lasati la marinat cateva ore sau peste noapte.

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati foaie de copt si adaugati pulpele de pui marinate. Dati la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

Transferati pulpele de pui pe un platou. Se presara cu fulgi de chili, patrunjel tocat si ceapa feliata si serviti.

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.