Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor
PrinteazaPulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor din: usturoi, sare, ulei de susan, condimente pentru pui, otet de vin de orez, pulpe de pui, fulgi de chili, patrunjel, ceapa verde.
Ingrediente:
- 4 catei de usturoi, tocat
- 1 lingura sare
- 2 linguri ulei de susan
- 1 lingurita condimente pentru pui
- 1 lingura otet de vin de orez
- 6 pulpe de pui
- fulgi de chili, patrunjel tocat si ceapa verde feliata, pentru garnitura
Mod de preparare:
Prepararti un sos astfel: intr-un castron adaugati usturoi, sare, ulei de susan si condimentele. Incorporati otetul si amestecati pentru a se combina.
Adaugati carnea de pui si lasati la marinat cateva ore sau peste noapte.
Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati foaie de copt si adaugati pulpele de pui marinate. Dati la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.
Transferati pulpele de pui pe un platou. Se presara cu fulgi de chili, patrunjel tocat si ceapa feliata si serviti.
Pulpe de pui cu sos de usturoi la cuptor
Pofta buna!