Pulpe de pui in aluat cu sunca din: pulpe d epui, faina, sare, piper, ulei, supa de pui, oua, lapte, unt, patrunjel, cimbru, sunca. Ingrediente: 4 pulpe de pui 1 1/3 cană făină sare piper 1 lingură ulei 4 căni supă de pui 1 ou 2 albuşuri 1 cană lapte 1 lingură unt + puţin pentru […]
Reteta zilei: Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie
PrinteazaPulpe de pui cu sos de soia la tigaie din: pulpe de pui, usturoi, sos de stridii, sos de soia, sare, piper, suc de lamaie, condimente pentru pui, zahar, ketchup.
Ingrediente:
- 2 pulpe de pui dezosate, maruntite
- 3 catei de usturoi zdrobit
- 1 lingura sos de stridii
- ½ lingura sos de soia
- 1 linguriță de sare
- ½ lingurita piper negru
- 1 lingura suc de lămâie
- 1 lingurita condimente pentru pui
- 1 lingura zahar
- 1 lingura ketchup
Mod de preparare:
Se pune carnea de pui intr-o punga care se inchide ermetic.
Se combină toate ingredientele și se toarnă peste pui. Inchideti si agitati.
Dati la frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Se transfera carnea de pui cu sosul din punga intr-o tigaie incalzita.
La foc mediu, gatiti 3 minute pe fiecare parte, ungand cu marinata.
Se serveste carnea de pui calda cu orez sau salata.
Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui umplute
O reteta de pulpe d epui umplute din: pulpa de pui, vin alb, rozmarin, frunze de salvie, frunze de dafin, ulei de masline extravirgin, usturoi, sunca presata, kaiser, usturoi, patrunjel, lapte degresat, sare si piper. Ingrediente: 8 pulpe de pui 50 ml vin alb 1 crenguţă de rozmarin 2 frunze de salvie 1 frunză de […]
Pofta buna!
Ce bine arata 🙂 Asa facute bine 🙂
O sa fac si eu reteta asta