Reteta zilei: Pulpe de pui cu legume si rozmarin

Printeaza

Pulpe de pui cu legume si rozmarin din: pulpe de pui, ardei, sare, piper, ulei de masline, ketchup, mustar iute, rozmarin, boia de ardei.

Pulpe de pui cu legume si rozmarin

Pulpe de pui cu legume si rozmarin

Ingrediente: 

  • 4 pulpe de pui
  • 2 ardei
  • sare si piper
  • ulei de masline

Ingrediente marinata:

  • 3 linguri ketchup
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingurita mustar iute
  • rozmarin
  • boia de ardei
  • sare si piper

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele pentru marinata intr-o punga. Adaugati pulpele si se agita. Lasati la marinat timp de 10 minute.

Pulpe de pui cu legume si rozmarin
Intre timp, se pregatesc legumele.

Puneti pulpele și legumele într-un vas de copt.

Pulpe de pui cu legume si rozmarin

Se presara legumele cu sare si piper si cu putin ulei de masline, apoi dati la cuptor la 180 C, timp de 40-50 de minute.

Pulpe de pui cu legume si rozmarin

Serviti calde.

Pulpe de pui cu legume si rozmarin

Pulpe de pui cu legume si rozmarin

Pulpe de pui cu legume si rozmarin

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Si eu tot asa le fac, insa nu pun rozmarin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.