Reteta zilei: Pulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor
PrinteazaPulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor din: pulpa de porc, sare de mare, ulei de masline, usturoi, rozmarin, salvie, cimbru.
Ingrediente:
- 1.5-2 kg pulpa de porc
- sare de mare
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 catei de usturoi
- rozmarin, salvie, cimbru
Mod de preparare:
Spalati si uscati bine carnea.
Se incalzeste cuptorul la 250 ° C.
Crestati carnea din loc in loc.
Ungeti cu ulei si presarati sare. Frecați peste tot.
Infigeti usturoi, rozmarin, salvie si cimbru in locurile crestate.
Așezați într-o tavă și dati la cuptor timp de 30 minute.
Coborâți temperatura la 190 C si gatiti inca 35 de minute.
Lasati sa se raceasca timp de 15 minute înainte de servire.
Serviti calda cu legume.
Pulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor
Pofta buna!