Reteta zilei: Pulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor

Printeaza

Pulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor din: pulpa de porc, sare de mare, ulei de masline, usturoi, rozmarin, salvie, cimbru.

Pulpa_de_porc_cu_ierburi_aromate_la_cuptor_05

Pulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor

Ingrediente: 

  • 1.5-2 kg pulpa de porc
  • sare de mare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 catei de usturoi
  • rozmarin, salvie, cimbru

 

 

 

 

Mod de preparare:

Spalati si uscati bine carnea.

Pulpa_de_porc_cu_ierburi_aromate_la_cuptor
Se incalzeste cuptorul la 250 ° C.

Crestati carnea din loc in loc.
Ungeti cu ulei si presarati sare. Frecați peste tot.

Pulpa_de_porc_cu_ierburi_aromate_la_cuptor_02
Infigeti usturoi, rozmarin, salvie si cimbru in locurile crestate.

Pulpa_de_porc_cu_ierburi_aromate_la_cuptor_03

Așezați într-o tavă și dati la cuptor timp de 30 minute.

Coborâți temperatura la 190 C si gatiti inca 35 de minute.

Pulpa_de_porc_cu_ierburi_aromate_la_cuptor_04
Lasati sa se raceasca timp de 15 minute înainte de servire.
Serviti calda cu legume.

Pulpa_de_porc_cu_ierburi_aromate_la_cuptor_05

Pulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor

Pulpa_de_porc_cu_ierburi_aromate_la_cuptor_05

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.