Reteta zilei: Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

Printeaza

O reteta savuroasa de Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi din: pulpa de vitel, ciuperci, unt, usturoi, ierburi de provence, sare, piper si sos de rosii.

Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

 

Ingrediente:

  • 1 kg pulpa vitel
  • 1 kg ciuperci
  • 50 g unt
  • 3-4 catei usturoi
  • Ierburi de provence
  • Sare si piper
  • Sos de rosii

 

Mod de preparare:

Se spala bine carnea de vitel. Se pune in tava. Se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de provence dupa gust. Se ineaca in sos de rosii si se da cuptor pentru 2-3 ore.

Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

Intre timp se curata ciupercile, se pun in tava, se adauga cate o bucatica de unt. Se dau la cuptor pentru 30 de minute.

Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

Se serveste pulpa de vitel cu ciupercile calde si mujdei de usturoi.

Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

Pulpa de vitel la cuptor, ciuperci cu unt si mujdei de usturoi

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Nu a iesit atoasa carnea de vitel?

  2. Nu. Nu a iesit atoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.