Reteta zilei: Pulpa de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti

Printeaza

O reteta de pulpa de porc la cuptor din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, chili, bulion, rosii si castraveti.

Pulpa de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti

 

Ingrediente:

  • 1 bucata pulpa de porc aproximativ 2 kg
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • chili
  • bulion
  • 3 rosii
  • 4 castraveti

Mod de preparare:

Se cresteaza pulpa de porc, se sarea si pipereaza e ambele parti, se adauga chili si se pun cateii de usturoi curatati printre partile crestate.

Pulpa de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti

Se da la macerat in frigider pentru aproximativ 2 ore.  Se scoate din frigider si se aseaza intr-o cratita potrivita intr-un sos de bulion si se da cuptor timp de 1h 30 minute.

Pulpa de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti

Cand carnea este aproape gata se spala rosiile, se curate si se spala castravetii pentru slata. Se taie bucati intr-un castron, se sareaza si pipereaza, se adauga un strop de ulei.

Pulpa de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti

Carnea fierbinte se serveste impreuna cu salata de rosii.

Pulpa de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti

Pulpa de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti

Pulpa de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Nu-mi lace prezentare, dar in rest cred ca a fost foarte buna 🙂

  2. Foarte buna, eu o faceam putin mai picanta 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.