Reteta zilei: Pulpa de miel la cuptor

Printeaza

Pulpa de miel la cuptor din: pulpa de miel, pudra de coriandru, pudra de chimen, scortisoara, anason, cardamon, sare de mare, piper alb si ulei de masline.

Pulpa_de_miel_la_cuptor_1

Pulpa de miel la cuptor

 

Ingrediente:

  • 1.5kg pulpa de miel cu os
  • 1/2 lingurita de pudra de coriandru
  • 1/2 lingurita pudra de chimen
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 2 bucati anason stelat, maruntit
  • 1/4 lingurita cardamon maruntit
  • 2 lingurite sare de mare
  • piper alb macinat
  • 60ml ulei de de masline

 

Mod de preparare:

Amestecati toate mirodeniile impreuna, frecati pulpa de miel pe ambele parti, Puneti intr-o tava mare si acoperiti cu folie. Dati la rece peste noapte. Scoateti carnea de miel din frigider cu 2 ore inainte de preparare. Se incalzeste cuptorul la 120 grade C.

Pulpa_de_miel_la_cuptor

Indepartati folia de pe tava, stropiti cu ulei de masline. Adaugati putina apa si dati la cuptor pentru 7 ore. Dupa ce ati scos tava din cuptor lasati sa se raceasca cel putin 20 de minute. Serviti cu garnitura dupa preferinta.

Pulpa_de_miel_la_cuptor_2

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa_de_miel_la_cuptor_3

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Alecsa Martin

    Imi propun sa incerc si eu pulpa de miel la cuptor, sa vedem ce iese!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.