Reteta zilei: Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi

Printeaza

Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi din: pulpa de miel, ulei de masline, usturoi, mustar, oregano, suc de lamaie, sare, piper si hartie de copt.

Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi

Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi

 

Ingrediente:

  • 1200gr pulpa de miel, taiata in 4 bucati
  • 80gr ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de muștar
  • oregano proaspat
  • 4 linguri suc de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • 4 bucati de hartie de copt

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 190 C. Puneti fiecare bucata de carne pe fiecare bucata de hartie de copt. Adaugati sare si piper dupa gust, cate 1 catel de usturoi zdrobit, oregano, cate 1/2 lingurita de mustar, cate 1 lingura suc de lamaie si stropiti cu ulei de masline.

Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi

Impaturiti si legati cu sfoara. Dati la cuptor pentru 2 ore. Se serveste fierbinte cu garnitura dupa preferinta.

Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi

Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi

Pulpa de miel la cuptor cu oregano si usturoi

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Veau si eu din pulpa de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.