Reteta zilei: Pulpa de curcan in sos de vin

Printeaza

Pulpa de curcan in sos de vin din: pulpa superioara de curcan, usturoi, sare, piper, vin roze, bulion si muraturi.

Pulpa de curcan in sos de vin

Pulpa de curcan in sos de vin

Ingrediente:

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 5 catei usturoi
  • Sare
  • Piper
  • 1 pahar vin roze
  • 1 lingura bulion
  • muraturi

 

 

Mod de preparare:

Se spala bine carnea de curcan, se cresteaza si se baga usturoi zdrobit in fiecare loc crestat. Se asezoneaza cu sare si piper si se se toarna vin.

Pulpa de curcan in sos de vin

Se lasa la macerat peste noapte. Se incalzeste cuptorul la 170-180 C. se da la cuptor cu sosul de vin si se lasa aproximativ 2 ore.

Pulpa de curcan in sos de vin

Se adauga bulion si apa daca mai este necesar si se mai gateste aproximativ 1 ora. Se serveste calda cu muraturi dupa preferinta.

Pulpa de curcan in sos de vin

Pulpa de curcan in sos de vin

Pulpa de curcan in sos de vin

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pulpe de curcan la cuptor cu sos

3 comentarii

  1. Anisoara Maria

    Nu ma prea omor dupa curcan, dar as gusta din pulpa asta de curcan in sos de vin 🙂

  2. O sa incerc pulpa de curcan 🙂

  3. Imi place, simplu si bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.