Reteta zilei: Pui la tigaie cu salsa si porumb

Printeaza

Pui la tigaie cu salsa si porumb din: piept de pui, praf de ceapa, piper negru, sare, porumb, sos verde, iaurt, supa de pui, orez, branza si avocado.

Pui_la_tigaie_cu_salsa_si_porumb_7

Pui la tigaie cu salsa si porumb

 

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • ½ lingurita praf de ceapa
  • ½ lingurita piper negru
  • ¼ lingurita de sare
  • 1 cana de porumb
  • 1 cana salsa verde
  • ¼ ceasca iaurt
  • ½ ceasca supa de pui
  • 2 cani de orez fiert
  • 2 linguri branza maruntita
  • ½ de avocado

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de pui bucați mici. Se incalzește o tigaie la foc mediu și se adaugă carnea de pui. Apoi se adaugă praf de usturoi, praf de ceapa, sare și piper. Se amesteca impreuna. Dupa cateva minute se adauga porumbul și se amesteca.

Pui_la_tigaie_cu_salsa_si_porumb_3

Adaugati sosul verde și se amesteca bine. Dati focul la mic si adaugati iaurtul, amestecand constant. Se incorporeaza supa de pui. Serviti cu orez fiert si garnisiti cu branza maruntita si felii de avocado.

Pui_la_tigaie_cu_salsa_si_porumb_4

Pui la tigaie cu salsa si porumb

Pui_la_tigaie_cu_salsa_si_porumb_8

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Arata forte bine puiul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.