Reteta zilei: Pui in crusta de caju
PrinteazaPui in crusta de caju din: sos sriracha, pasta de chili, sos de soia, miere, sos de peste, suc de lamaie, usturoi, ghimbir, piept de pui, caju.
Ingrediente:
- 2 linguri sos sriracha
- 2 linguri pastă de chili
- ¼ cană sos de soia
- ¼ cană de miere
- 1 lingura sos de peste
- 1 lingura suc de lămâie
- 2 lingurite usturoi proaspăt zdrobit
- 1 lingurita de ghimbir proaspat ras
- 1 kg piept de pui fara piele, feliat în fâșii mici
- 2 cani caju
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Amestecati sriracha, pastă de chili, sos de soia, miere, sos de pește, suc de lămâie, usturoi si ghimbir împreună într-un bol mediu.
Pastrati deoparte 1/4 cana de sos.
Adaugati carnea de pui in sosul rămas.
Dati la frigider timp de 15 minute.
Puneti cajuul în blender si se paseaza. Scoateți carnea de pui de la frigider și dati prin caju.
Puneti carnea de pui pe o foaie de copt intr-o tava.
Dati la cuptor timp de 30-35 de minute.
Serviti imediat cu sosul pastrat.
Pui in crusta de caju
Pofta buna!
Mie una imi place mult puiul facut in felul asta