Reteta zilei: Pui in crusta de caju

Printeaza

Pui in crusta de caju din: sos sriracha, pasta de chili, sos de soia, miere, sos de peste, suc de lamaie, usturoi, ghimbir, piept de pui, caju.

Pui in crusta de caju

Pui in crusta de caju

Ingrediente: 

  • 2 linguri sos sriracha
  • 2 linguri pastă de chili
  • ¼ cană sos de soia
  • ¼ cană de miere
  • 1 lingura sos de peste
  • 1 lingura suc de lămâie
  • 2 lingurite usturoi proaspăt zdrobit
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat ras
  • 1 kg piept de pui fara piele, feliat în fâșii mici
  • 2 cani caju

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C. Amestecati sriracha, pastă de chili, sos de soia, miere, sos de pește, suc de lămâie, usturoi si ghimbir împreună într-un bol mediu.

Pui in crusta de caju
Pastrati deoparte 1/4 cana de sos.
Adaugati carnea de pui in sosul rămas.

Pui in crusta de caju
Dati la frigider timp de 15 minute.
Puneti cajuul în blender si se paseaza. Scoateți carnea de pui de la frigider și dati prin caju.

Pui in crusta de caju
Puneti carnea de pui pe o foaie de copt intr-o tava.

Pui in crusta de caju
Dati la cuptor timp de 30-35 de minute.
Serviti imediat cu sosul pastrat.

Pui in crusta de caju

Pui in crusta de caju

Pui in crusta de caju

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mie una imi place mult puiul facut in felul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.