Reteta zilei: Pui impachetat

Printeaza

O reteta de pui impachetat din: pulpe superioare, foi de placinta, ciuperci, cascaval, unt, ulei de masline, sare si piper.

Pui impachetat

Ingrediente:

  • 1 kg pulpe superioare
  • 1 pachet cu foi de placinta
  • 8-10 ciuperci
  • 8-10 felii de cascaval
  • 50 g unt
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine pulpele de pui, şterge-le cu un şer­vet şi condimentează-le cu sare şi piper. Rumeneşte-le în untul topit.

Pui_impachetat

Separat pune ciupercile pe o plită şi adaugă un praf de sare. Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline.

Pui_impachetat_02

La baza foii de plăcin­tă, aşază o ciupercă, iar dea­supra, o bucată de carne şi o felie de caşcaval. împătureşte foaia de plăcintă până obţii un portofel. Din când în când, unge cu ulei de măsline.

Pui_impachetat_03

Taie dintr-o foaie de plăcintă dreptunghiuri, încreţeşte-le şi aşază-le deasupra pacheţelelor. Pu­ne-le într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le la cuptor 25-30 de minute.

Pui_impachetat_04

Pui impachetat

Pui impachetat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa icnerc si eu reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.