Reteta zilei: Pui impachetat
PrinteazaO reteta de pui impachetat din: pulpe superioare, foi de placinta, ciuperci, cascaval, unt, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg pulpe superioare
- 1 pachet cu foi de placinta
- 8-10 ciuperci
- 8-10 felii de cascaval
- 50 g unt
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine pulpele de pui, şterge-le cu un şervet şi condimentează-le cu sare şi piper. Rumeneşte-le în untul topit.
Separat pune ciupercile pe o plită şi adaugă un praf de sare. Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline.
La baza foii de plăcintă, aşază o ciupercă, iar deasupra, o bucată de carne şi o felie de caşcaval. împătureşte foaia de plăcintă până obţii un portofel. Din când în când, unge cu ulei de măsline.
Taie dintr-o foaie de plăcintă dreptunghiuri, încreţeşte-le şi aşază-le deasupra pacheţelelor. Pune-le într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le la cuptor 25-30 de minute.
Pui impachetat
Pofta buna!
O sa icnerc si eu reteta asta