Reteta zilei: Pui cu grepfrut

Printeaza

O reteta simpla de pui cu grepfrut din: piept de pui, grepfrut, vin alb, unt, ulei si alune caju.

Pui cu grepfrut

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 grepfrut
  • 1 cană cu vin alb
  • 1 lingură cu unt
  • 1 lingură cu ulei
  • 100 g alune caju

 

 

Mod de preparare:

Spală pieptul de pui, taie-lîn două bucăţi, pune-l în vin pentru 30 de minute. Scurge-l bine şi înăbuşă-l câteva minute în untul topit şi amestecat cu ulei.

Pui cu grepfrut

Scoate bucăţile de carne pe un platou, crestează-le din loc în loc, pe lăţime, apoi tăvăleşte-le prin alune zdrobite.

Pui cu grepfrut

In fiecare cres­tătură, iritrodu uşor câte o felie de grepfrut. Aşază bucăţile de carne într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi lasă la cuptor, la foc iute, aproximativ 15-20 de minu­te. Serveşte cu garnitură din fasole verde fideluţă.

Pui cu grepfrut

Pui cu grepfrut

Pui cu grepfrut

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.