Reteta zilei: Pui cald cu legume si verdeata

Printeaza

Pui cald cu legume si verdeata din: piept de pui, praz, ciuperci, mustar, vin alb, smantana, cimbru, usturoi, patrunjel, ulei de masline, unt, sare, piper.

Pui cald cu legume si verdeata

Pui cald cu legume si verdeata

Ingrediente: 

  • 2 bucăți piept de pui
  • 1 fir praz, feliat subtire
  • 200gr ciuperci, curățate și feliate
  • 1 lingură mustar
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml smantana lichida
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 catel usturoi, feliat
  • 1 mana pătrunjel, pentru garnitură
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 buc de unt
  • sare și piper, după gust

Mod de preparare:

Pregătiți toate ingredientele.

Pui cald cu legume si verdeata

Se da pieptul de pui cu sare, piper si cimbru uscat, apoi se rumeneste într-o tigaie pe ambele parti.

Pui cald cu legume si verdeata

Adăugați unt, usturoi, praz langa pui si rumeniti pana se înmoaie.

Pui cald cu legume si verdeata

Incorporati ciuperci și gatitti încă un minut.

Pui cald cu legume si verdeata

Se toarnă vinul și smântâna în tigaie, se adaugă muștar și se lasă la gatit timp de 4-5 minute.

Pui cald cu legume si verdeata

Feliati puiul si transferati pe farfurii. Serviti cu legume si patrunjel.

Pui cald cu legume si verdeata

Pui cald cu legume si verdeata

Pui cald cu legume si verdeata

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pui cald cu legume si verdeata
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.