Reteta zilei: Prajiturele cu fulgi de ciocolata si zahar brun
PrinteazaPrajiturele cu fulgi de ciocolata si zahar brun din: unt, zahar brun, zahar, ou, galbenus, vanilie, iaurt, faina, praf de copt. sare, fulgi de ciocolata.
Ingrediente:
- 1 ceasca unt nesărat
- 1 cană de zahăr brun
- 1/2 cană de zahăr
- 1 ou + 1 galbenus de ou
- 2 1/2 lingurita vanilie
- 1 lingura de iaurt
- 2/4 ceasca făină
- 1/4 lingurita praf de copt
- 1/2 linguriță de sare
- 1 cană fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Topiti untul la foc mediu timp de aproximativ 15 minute. Se toarnă într-un recipient și se răcește la temperatura camerei. Combinati făină, praf de copt si sare într-un castron. Când untul este răcit, se amestecă cu zahăr brun și zahăr până se combina.
Adaugati vanilie, iaurt, ouă si amestecati. Incorporati amestecul de făină. Se amestecă cu o spatulă până sunt combinate. Adăugați fulgii de ciocolata.
Impartiti aluatul in bilute pe care le dati la frigider peste noapte. A doua zi coaceti la 170C pentru aproximativ 10-12 minute.
Prajiturele cu fulgi de ciocolata si zahar brun
Pofta buna!
Bune prajiturelele
Sunt un fel de fursecuri. N-arata rau.