Reteta zilei: Porumb copt in crusta de fistic si coriandru
PrinteazaPorumb copt in crusta de fistic si coriandru din: porumb, unt, coriandru, fistic, lime, chimen, cardamom, sare, piper, ulei de masline, branza feta.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 6 stiuleti de porumb
- 4 linguri de unt
- 1 1/2 cani coriandru
- 1/2 cana fistic
- sucul de la 2 lime
- 1/2 linguriță de chimen
- 1/4 linguriță cardamom
- sare si piper, dupa gust
- 1/3-1/2 ceașcă ulei de masline
- brânză feta
Mod de preparare:
Incalziti gratarul si coaceti porumbul pe toate partile. Scoateti de pe gratar si ungeti cu unt topit.
La blender, combinati frunze coriandru, fistic, suc de lămâie, chimen, cardamom, sare si piper. Procesati pana se omogenizeaza. Incorporati ulei de măsline si omogenizati.
Ungeti porumbul cu amestecul de fistic si coriandru.
Se presara cu branza feta si se serveste.
Porumb copt in crusta de fistic si coriandru
Pofta buna!