Reteta zilei: Porumb copt in crusta de fistic si coriandru

Printeaza

Porumb copt in crusta de fistic si coriandru din: porumb, unt, coriandru, fistic, lime, chimen, cardamom, sare, piper, ulei de masline, branza feta.

Poate te intereseaza si:

Porumb copt in crusta de fistic si coriandru

Porumb copt in crusta de fistic si coriandru

Ingrediente: 

  • 6 stiuleti de porumb
  • 4 linguri de unt
  • 1 1/2 cani coriandru
  • 1/2 cana fistic
  • sucul de la 2 lime
  • 1/2 linguriță de chimen
  • 1/4 linguriță cardamom
  • sare si piper, dupa gust
  • 1/3-1/2 ceașcă ulei de masline
  • brânză feta

 

Mod de preparare:

Incalziti gratarul si coaceti porumbul pe toate partile. Scoateti de pe gratar si ungeti cu unt topit.

Porumb copt in crusta de fistic si coriandru

La blender, combinati frunze coriandru, fistic, suc de lămâie, chimen, cardamom, sare si piper. Procesati pana se omogenizeaza. Incorporati ulei de măsline si omogenizati.

Ungeti porumbul cu amestecul de fistic si coriandru.

Porumb copt in crusta de fistic si coriandru

Se presara cu branza feta si se serveste.

Porumb copt in crusta de fistic si coriandru

Porumb copt in crusta de fistic si coriandru

Porumb copt in crusta de fistic si coriandru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.