Reteta zilei: Porchetta
PrinteazaPorchetta din: pulpa de porc, sare, condimente, boia de ardei, fulgi de ardei rosu, piper, usturoi, ulei de masline.
Ingrediente:
- 1 bucata pulpa de porc
- sare
- 1 ½ lingurita condimente italiene
- 1 lingurita boia de ardei
- ½ lingurita fulgi de ardei rosu
- ½ lingurita piper negru
- 3 catei de usturoi , tocat
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Puneti condimentele intr-un castron mic Amestecati impreuna pana obtineti o pasta. Frecați carnea cu amestecul de condimente.
Legati cu sfoara de bucata de carne, inveliti in folie si dati la frigider peste noapte.
Incalziti cuptorul la 180C. Puneti carnea intr-o tava si dati la cuptor pentru 2 ore. Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.
Porchetta
Pofta buna!
Incoming search terms:
- porchetta reteta
Fuuuu, ce bine arata
bai, chiar arata intr-un mare fel. Nu am mai auzit de asa ceva pana acum
Numai carne, carne, carne :)))
Arata delicios
Imi dau jos palaria pentru reteta asta, asta prea bine