Reteta zilei: Porchetta

Printeaza

Porchetta din: pulpa de porc, sare, condimente, boia de ardei, fulgi de ardei rosu, piper, usturoi, ulei de masline.

Porchetta

Porchetta

 

Ingrediente:

  • 1 bucata pulpa de porc
  • sare
  • 1 ½ lingurita condimente italiene
  • 1 lingurita boia de ardei
  • ½ lingurita fulgi de ardei rosu
  • ½ lingurita piper negru
  • 3 catei de usturoi , tocat
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Puneti condimentele intr-un castron mic Amestecati impreuna pana obtineti o pasta. Frecați carnea cu amestecul de condimente.

Porchetta

Legati cu sfoara de bucata de carne, inveliti in folie si dati la frigider peste noapte.

 

Incalziti cuptorul la 180C. Puneti carnea intr-o tava si dati la cuptor pentru 2 ore. Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

Porchetta

Porchetta

Porchetta

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • porchetta reteta

5 comentarii

  1. Fuuuu, ce bine arata

  2. bai, chiar arata intr-un mare fel. Nu am mai auzit de asa ceva pana acum

  3. Numai carne, carne, carne :)))

  4. Arata delicios

  5. Imi dau jos palaria pentru reteta asta, asta prea bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.