Varză cu bere și ciolan de porc din: varza, ceapa, ulei, bere, boabe de piper, foi de dafin, ciolan, mustar picant, bere. Ingrediente: 1 varză 2 cepe 2 linguri ulei 200 ml bere boabe de piper 2 foi de dafin 1 ciolan 200 g muştar picant 300 ml bere Mod de preparare: Ciolanul […]
Reteta zilei: Porc cu sos de ciuperci
PrinteazaPorc cu sos de ciuperci din: cotlete de porc, ciuperci, ceapa, usturoi, supa, apa, faina, praf de chili, rozmarin, ulei, sare, piper.
- 7-8 cotlete de porc
- 1/3 cană de ciuperci proaspete
- 1 ceapa tocata
- 2 catei de usturoi
- 3/4 cană supa sau apă
- 2 linguri de făină
- 1/8 linguriță praf de chili
- 1/4 linguriță rozmarin uscat
- 3 linguri ulei
- sare si piper
Mod de preparare:
Așezați bucățile de porc într-un castron mediu și condimentați cu chili, sare și piper.
Pastrati deoparte.
Tăiați ciupercile si feliați ceapa.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Rumeniti carnea aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Scoateți si tigaie si pastrati deoparte.
Adăugați 1 lingură de ulei în aceeași tigaie. Căliti ceapa, usturoiul și ciupercile timp de aproximativ 5 minute.
Se adauga si amestecă făina până se omogenizează bine. Se incorporeaza supa sau apa. Aduceți la fierbere.
Gatiti amestecand aproximativ 2 minute pana se ingroasa.
Adăugați carnea și rozmarinul. Acoperiți și gatiti timp de 30 de minute.
Serviti preparatul cald.
Porc cu sos de ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de porc cu susan
Rulouri de porc cu susan din: muschi de porc, susan, sare, piper, cascaval, marar, patrunjel, sunca, condimente, oua, faina. Ingredinte: 500 gr. muschi de porc 400 gr. susan sare piper cascaval marar patrunjel sunca de praga sau sunca presata condimente 3 oua 200 gr. faina Mod de preparare Muschiul sa taie nu foarte gros, […]
Pofta buna!