Reteta zilei: Placinte cu carne de miel

Printeaza

Placinte cu carne de miel din: miel, ulei, ceapa, usturoi, rosii, patrunjel, menta, condimente, fulgi de ardei iute, sare, aluat patiserie, ou.

Placinte cu carne de miel

Ingrediente: 

  • 300gr carne tocata de miel
  • 1 lingura ulei
  • ⅔ ceasca ceapă tocată
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • ½ ceașca roșii
  • 2 linguri frunze de patrunjel
  • 2 linguri frunze de menta
  • 2 lingurițe condimente, dupa preferinta
  • ½ linguriță fulgi de ardei iute
  • ½ lingurita sare de mare
  • 300gr aluat de patiserie
  • 1 ou, bătut

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 150 C.

Într-o tigaie gatiti usturoiul si ceapa in ulei la foc mediu, amestecand constant.

Placinte cu carne de miel

Adăugați mielul și amestecați ocazional.

Lăsați să se răcească timp de aproximativ 2 minute.

Placinte cu carne de miel

Se amestecă împreună carne, ceapă, roșii, ierburi, ardei iute și sare.

Intindeti aluatul si umpleti pe jumatate cu aluat, apoi rulati si lipiti marginile.

Placinte cu carne de miel

Așezați pe foaie de copt si ungeti cu ou.

Coaceți timp de aproximativ 15-17 minute.

Placinte cu carne de miel

Serviti preparatul cald.

Placinte cu carne de miel

Placinte cu carne de miel

Placinte cu carne de miel

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Placintele_cu_carne_si_marar

Placintele cu carne si marar

Placintele cu carne si marar din: cartofi, faina, oua, sare, nucsoara, ulei, carne, ceapa, marar, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi fierţi 250 g făină 2 ouă un praf sare nucşoară ulei pentru prăjit 300 g carne tocată amestec o ceapă 1/2 legătură mărar 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Cartofii fierţi se […]

 

Miniplăcinte cu carne

Placintele cu carne si spanac

Placintele cu carne si spanac din: aluat foitaj, carne tocata de vita, ceapa, morcov, ulei, spanac, unt, sare, piper, ou, lapte, chimen sau mac. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 400 g carne tocată de vită o ceapă un morcov 2 linguri ulei 500 g spanac 50 g unt sare piper Pentru copt: un gălbenuş 2 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.