Reteta zilei: Placinta de ciuperci
PrinteazaPlacinta de ciuperci din: aluat de patiserie, ciuperci, patrunjel, usturoi, sunca, oua, branza, faina, lapte batut, sare, piper, boia, oregano, ulei.
Ingrediente:
- 500gr aluat de patiserie
- 800 g ciuperci
- 1 legatura patrunjel, tocat
- 4 căței de usturoi, tocat
- 100 g sunca, tocata
- 2 oua
- 200 g brânză rasă
- 2 linguri de faina
- 200 g de lapte batut
- sare și piper
- boia de ardei
- oregano
- ulei
Mod de preparare:
Asezati aluatul in tava. Se amesteca branza rasa cu ouăle și făina și întindeti peste aluatul din tava.
Se spală ciupercile și se taie în felii subțiri. Se încălzește puțin ulei într-o tigaie si se prajeste usturoiul tocat.
Adaugati ciupercile si sunca și asezonati bine. Prajiti si adaugati patrunjelul tocat.
Adaugati ciupercile in tava, turnati laptele batut si se presara cu boia.
Coaceți la 200 C, timp de 40-45 de minute.
Placinta de ciuperci
Pofta buna!
Ce pofta mi-ai facut de placinta