Reteta zilei: Placinta cu branza si sunca

Printeaza

Placinta cu branza si sunca din: aluat de patiserie, ou, mustar cu boabe, sunca, branza.

Poate te intereseaaza si:

Placinta_cu_branza_si_sunca_06

Ingrediente: 

  • 400gr aluat de patiserie
  • 1 ou, bătut
  • 1/4 cană de muștar cu boabe
  • 300gr sunca feliata
  • 400gr branza, feliata

 

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava rotunda asezati hartie de copt.

Intindeti o foaie de aluat si asezati in tava.

Placinta_cu_branza_si_sunca

Ungeti cu ou. Se întinde muștar deasupra. Asezati sunca.

Placinta_cu_branza_si_sunca_02

Acoperiti cu brânză.

Placinta_cu_branza_si_sunca_03

Intindeti cea de-a doua foaie de aluat si asezati deasupra. Intepati usor cu o furculita.

Placinta_cu_branza_si_sunca_04

Ungeti cu ou si dati la cuptor.

Placinta_cu_branza_si_sunca_05

Coaceti timp de 20-25 de minute. Se lasă să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.

Taiati si serviti.

Placinta_cu_branza_si_sunca_06

Placinta cu branza si sunca

Placinta_cu_branza_si_sunca_06

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Placinta cu legume, masline si branza

Placinta cu legume, masline si branza

Placinta cu legume, masline si branza din: faina, margarina, ou, apa, sare, ciuperci, branza, bacon, masline, ceapa, piper, ulei. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 g margarina un ou 4 linguri apă rece sare Pentru umplutură: 5 linguri ciuperci feliate 200 g brânză 200 g bacon 100 g măsline fără sâmburi o ceapă roşie […]

 

Placinta cu branza de vaci si leurda

Placinta cu branza de vaci si leurda

Placinta cu branza de vaci si leurda din: foi de placinta, branza de vaci, telemea de bivolita, patrunjel leurda, oua, ceapa verde, lapte, unt, ulei. Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă subţiri 500g brânză de vaci uşor sărată 250g telemea de bivoliţă 1 legătură de pătrunjel legături de leurdă ouă cepe verzi tocate mărunt (doar […]

 

Placinta_cu_branza_si_sunca

Placinta cu branza si sunca

Placinta cu branza si sunca din: faina, unt, sare, branza de vaci, feta, oua, spanac, pesmet, sunca, fulgi de migdale. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină 200 g unt 1 praf sare 250 g brânză de vaci Pentru umplutură: 100 g brânză feta 2 ouă 200 g spanac 2-3 linguri pesmet 200 g şuncă felitată […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine placinta, vreau si eu o bucatica 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.