Reteta zilei: Pizza cu blat fara gluten

Printeaza

Pizza cu blat fara gluten din: faina migdale, amidon, oregano, busuioc, usturoi, sare de mare, oua, lapte, topping.

Pizza cu blat fara gluten

Pizza cu blat fara gluten

Ingrediente: 

  • 2½ cani faina de migdale
  • 2 linguri de amidon de tapioca
  • 2 lingurițe de oregano
  • 2 lingurițe busuioc uscat
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita sare de mare
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • topping, dupa preferinta

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C și ungeți o tavă de pizza.

Combinați ingredientele uscate și omogenizati.

Pizza cu blat fara gluten

Într-un castron separat, amestecați ouă și lapte împreună cu usturoi

Pizza cu blat fara gluten

Incorporati ușor ingredientele umede în cele uscate si omogenizati.

Pizza cu blat fara gluten

Se toarnă în tava de pizza.

Pizza cu blat fara gluten

Dati la cuptor timp de 15 minute. Între timp pregatiti topping, dupa preferinta. Mai coaceți 10 minute.

Pizza cu blat fara gluten

Serviti pizza calda.

Pizza cu blat fara gluten

Pizza cu blat fara gluten

Pizza cu blat fara gluten

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pizza cu blat fara gluten
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.