Reteta zilei: Pizza cu branza de capra si smochine

Printeaza

Pizza cu branza de capra si smochine din: blat de pizza, branza de capra, smochine, para, ardei gras, ceapa rosie, nuci, frunze de cimbru, ulei de masline.

Poate te intereseaza si Pizza cu carne de rata

Pizza_cu_branza_de_capra_si_smochine_10

Ingrediente:

  • 1 blat de pizza
  • 1 bucata de branza de capra, feliata
  • 2 smochine, feliate
  • 1 para, feliata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie, feliata și marinata timp de cateva minute in otet balsamic si 1 lingurita zahar
  • 1 lingura nuci tocate
  • 1 lingurita de frunze de cimbru
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Ungeti blatul de pizza cu ulei de masline, apoi se adauga topping-urile în straturi, dupa cum urmeaza, brânza, smochinele și perele.

Pizza_cu_branza_de_capra_si_smochine

Apoi ceapa marinata,

Pizza_cu_branza_de_capra_si_smochine_04

Coaceti ardeiul gras, decojiti si taiati apoi fasii subtiri.

Pizza_cu_branza_de_capra_si_smochine_06

Lasati sa se raceasca si adaugati peste pizza.

Pizza_cu_branza_de_capra_si_smochine_07

Raspanditi nuci și se stropiti cu ulei de masline.

Pizza_cu_branza_de_capra_si_smochine_08

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C și se coace pizza timp de aproximativ 10 minute.

Se taie în felii și se servește.

Pizza_cu_branza_de_capra_si_smochine_09

Pizza cu branza de capra si smochine

Pizza_cu_branza_de_capra_si_smochine_09

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Pizza cu branza dulce

Pizza cu branza dulce

Pizza cu branza dulce din: faina, ulei, zahar, sare, drojdie, vanata, ciuperci, ceapa, branza, ardei. Ingrediente: 500 g făină 250 ml apă 3 linguri de ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr 1 linguriţă de sare  7 g drojdie uscată Pentru topping: 1 vânătă 4-5 ciuperci champignon 1 ceapă roşie 3 fire de ceapă verde […]

 

Pizza cu anghinare si branza provolone

Pizza cu anghinare si branza provolone

Pizza cu anghinare si branza provolone din: faina, sare, drojdie, apa, malai, ulei de masline, condimente italiene, anghinare, ceapa rosie, salam, branza provolone, piper cayenne. Ingrediente aluat: 2 cani făină 1 linguriță de sare ¼ linguriță de drojdie ¾ cană de apă ½ lingura mălai Ingrediente topping-uri: 1 lingura ulei de masline 1 linguriță de condimente […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.