Reteta zilei: Pizza cu blat fara gluten

Printeaza

Pizza cu blat fara gluten din: faina migdale, amidon, oregano, busuioc, usturoi, sare de mare, oua, lapte, topping.

 

Ingrediente: 

  • 2½ cani faina de migdale
  • 2 linguri de amidon de tapioca
  • 2 lingurițe de oregano
  • 2 lingurițe busuioc uscat
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita sare de mare
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • topping, dupa preferinta

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C și ungeți o tavă de pizza.

Combinați ingredientele uscate și omogenizati.

Pizza cu blat fara gluten

Într-un castron separat, amestecați ouă și lapte împreună cu usturoi

Pizza cu blat fara gluten

Incorporati ușor ingredientele umede în cele uscate si omogenizati.

Pizza cu blat fara gluten

Se toarnă în tava de pizza.

Pizza cu blat fara gluten

Dati la cuptor timp de 15 minute.

Între timp pregatiti topping, dupa preferinta. Mai coaceți 10 minute.

Pizza cu blat fara gluten

Serviti pizza calda.

Pizza cu blat fara gluten

Pizza cu blat fara gluten

Pizza cu blat fara gluten

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pizza fara gluten cu ciuperci

Pizza fara gluten cu ciuperci

Pizza fara gluten cu ciuperci din: cartofi, smantana, oua, faina, parmezan, rosii, mozzarella, ciuperci, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 pahar smântână 4 ouă 2 linguri făină de orez 150 g parmezan 4-5 roşii 200 g mozzarella 1 cutie ciuperci măghiran sare şi piper mărar şi pătrunjel   Mod de preparare: Se prepară un […]

 

Pizza cu scoici

Pizza cu scoici 

Pizza cu scoici din: pasta de tomate, scoici, crabi, mozzarella, vin, ulei de masline, amestec de mirodenii, faina de grau, drojdie uscata, ulei vegetal si sare. Ingrediente: 250 g pasta de tomate 500 g scoici 100 g bastonase de crabi sau file de crabi 100 g mozzarella 1/2 de pahar vin alb ulei de masline amestec […]

 

Pizza cu Ciuperci și Pecorino

Pizza cu Ciuperci și Pecorino din: faina de grau, apa, drojdie, zahar, sare, ulei de masline, ciuperci, sos de rosii, usturoi, branza pecorino romano, busuioc, sare, piper. Cu o crustă perfect crocantă, îmbrăcată într-un sos de roșii aromat, garnisită cu ciuperci suculente, usturoi parfumat și brânză pecorino romano savuroasă, această pizza promite să fie vedeta […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.